Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mainokset

Haluatko sivustosi näkyville vai oletko kenties selaamassa mainoksia läpi siltä varalta, että löydät mielenkiintoisen sivuston?

Täällä on mahdollisuus kertoa sivustosta kattavasti, sillä minkäänlaista sana- tai lausemäärää ei ole. Muista mainita mainoksessa mahdollinen ikäraja sekä raaka sisältö. Äläkä unohda linkkiä sivustollesi!

Mainokset  [ Kirjoita ]

Nimi: Apila
Kotisivut: http://apilaniitty.suntuubi.com/

15.04.2019 16:52
Etsitkö monipuolista sivua, jossa käyttää ylimääräisen aikasi? Apilaniitty tarjoaa monta vaihtoehtoa!

Apilaniittyyn voit liittyä kirjailijaksi ja kirjoittaa omia tarinoita muiden luettavaksi. Voit myös saada arvioinnin kirjoituksestasi.

Apilaniitystä voit kopioida ilmaiseksi ulkoasuja ja viekkukoodeja sivustollesi!

Apilaniityllä pääset lueskelemaan ylläpitäjän kirjoituksia, ja päästä hetkellisesti arvioijan rooliin, kertoa omia mielipiteitäsi!

Apilaniityllä voit puhua muiden kirjailijoiden ja kävijöiden kanssa omista kirjoituksistasi, kirjoista, elokuvista ja vaikka mistä muusta. Höpölöpöviekussa voit tehdä mitä lystäät.

Voit lukea kirja-arvosteluja, ehdottaa aiheita uusille! Voit myös lähettää omia piirroksiasi kuvagalleriaan julkaistavaksi!

Apilaniitty on ystävällismielinen paikka, jonne kaikki ovat tervetulleita. Siellä jokainen saa olla erilainen ja silti oma itsensä :) tervetuloa mukaan!

Nimi: Firefly
Kotisivut: http://Rosalin.suntuubi.com/

15.04.2019 16:44
Tervetuloa uudelle tutkimattomalle alueelle, jossa pääset seikkailemaan pokémonisi kanssa.
Mukaan otetaan niin aloittelijoita kuin konkareitakin :) tervetuloa ystävällismieliseen peliin pitämään hauskaa muiden kanssa!

Nimi: Yesha
Kotisivut: http://beta.canine-era.com/

09.04.2019 16:49
Kiinnostaako genetiikka? Häiritseekö rotukoirien huonon jalostuksen seurauksena syntyneet sairaat koirat ja koirarodut? Etsitkö Howrsen tai Dogzerin kaltaista, täysin suomenkielistä ja ilmaista koirapeliä?
- - - - - -
Nyt voit osallistua koiran uudelleen jalostamiseen aina sudesta lähtien! Miten? Virtuaalisesti!
Canine Era on tekstipohjainen selainpeli, jossa tämä on mahdollista. Siinä sivussa voit tietenkin hoitaa eläimiäsi ja pitää huolta, että omat eläimesi ovat pelin parhaita yksilöitä. Kasvattamalla, kilpailuttamalla ja jalostamalla eläimiäsi.
Oletko ensimmäinen täysin terveen rotukoiran omistaja?
- - - - - -
Kokeile: http://beta.canine-era.com.
Pelaaminen vaatii rekisteröitymisen.
(Pelaaminen on tietenkin täysin ilmaista ja peli on vielä beta-vaiheessa)

Terv. Canine Eran pelaaja.

Nimi: WELHO
Kotisivut: http://puolikuunsoturit.suntuubi.com/

31.03.2019 17:26
Tuletko mantereelta suuren tyynen meren takaa? Odottaako satamassa saari, jonka kylän takana kohoaa suuri tulivuori, jonka reunoja peittää suuri, elävä sademetsä?

Kengo odottaa juuri sinua.
Olit sinä kissa tai koira, kylässä elämäsi varmasti muuttuu mitä jännittävimpään suuntaan.

Vai paljastatko hampaasi metsän puolesta, osana alkuperäiskansan palvomaa susilaumaa? Omistatko kaikkesi laumallesi, niin hyvässä kuin pahassa vai valitsetko oman tiesi?

Puolikuun soturit on vuoden 2019 alussa luotu tarinaroolipeli, jossa juuri sinä olet avain saaren tulevaisuuteen. Voit ottaa kissan, koiran tai suden muodon, heillä kaikilla ollen omat tehtävänsä tuolla pienellä saarella. Roolipeli on ystävällinen aloittajia kohtaan.

Tule mukaan! Satama on vain yhden painalluksen päässä.

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

19.03.2019 21:53
On kulunut 13 vuotta Tsernobylin ydinonnettomuudesta. Ihmiset ovat hylänneet Prypjatin kaupungin ja sen lähimetsät. Mutta aavekaupunki metsineen ei ole asumaton. Ihmisten lemmikit, ja suuren kaupungin kujilla kulkeneet kulkukoirat ja -kissat ovat vielä täällä.

Selviytyminen oli jokaisen mielessä, joten kissat ja koirat päättivät yhdistää voimansa ja taitonsa. Syntyi klaani ja lauma, jotka yhdessä muodostivat Yhteisön. Kuri, säännöt ja rauha vallitsevat, mutta kuinka kauan? Kyteekö Yhteisön sisimmässä kapina vallassa olevia tai jopa koko Yhteisöä kohtaan?

Vallattu on 2017 perustettu, suhteellisen realistinen vieraskirjapohjainen roolipeli, jossa pelataan kissoilla ja koirilla hylätyssä kaupungissa.

Nimi: Kiiukka
Kotisivut: http://yonkuiskaus.suntuubi.com/?cat=1

17.03.2019 18:02
Kolmen susilauman keskuudessa vallitsee rauha, mutta kuinka kauan? Sudet noudattavat jo sukupolvien ajan asetettuja perinteitä kunnioittaen Custoksen tahtoa. Nälkä uhkaa jokaista laumaa samalla, kun epäuskovaiset horjuttavat laumoja. Alfojen sisällä kytee epävarmuus tulevaisuudesta. Onko Custos hylännyt heidät?

Kiinnostuitko? Tervetuloa mukaan susiroolipeliin, joka kantaa ylpeänä nimeä Yön Kuiskaus.

Nimi: Trithan & septic
Kotisivut: http://morbus.suntuubi.com/

17.03.2019 16:33
Vuosi sitten Darlow eristettiin muurilla muusta maailmasta, kun mysteerinen tauti levisi kaupungissa ja ajoi sen lopulta täydelliseen kaaokseen. Suurin osa kuoli, monet muuttuivat väkivaltaisiksi sekopäiksi, ja jotkut puolestaan huomasivat saaneensa uusia voimia taudin takia. Nyt jäljelle jääneet taistelevat elämästään ja yrittävät selviytyä kannibalististen hullujen ja vaarallisten jengien keskellä.

Luo oma selviytyjäsi ja hyppää mukaan peliin, jossa pelaajilla on mahdollisuus muokata juonta haluamaansa suuntaan. Voit luoda oman yhteisösi, tai liittyä erilaisiin jengeihin. Tervetuloa Morbukseen!

Nimi: Nestor & Trithan
Kotisivut: http://consequence.suntuubi.com/

17.03.2019 16:32
Consequence on vieraskirjapohjainen roolipelisivu, joka on perustettu alkuvuodesta 2019. Roolipeli sijoittuu aikaan sen jälkeen, kun luonnonkatastrofit sekä sodat ovat turmelleet maapalloa. Pelin hallitsevia teemoja ovat selviytyminen sekä ihmissuhteet. Roolipeliä ei ole tarkoitettu aloittelijoille, vaan sen taso pyritään pitämään laadukkaana.

Nimi: Lyraen ylläpito
Kotisivut: http://lyrae.suntuubi.com/

17.03.2019 16:32
Lyrae on vuoden 2019 tammikuussa avattu sivusto, joka tarjoaa sivuarvosteluja, -listausta sekä vapaasti kopioitavaa materiaalia. Jos etsit uutta blogia, roolipeliä tai virtuaalisivua, tule vilkaisemaan listaamme! Tarjoamme valmiille sivuille arvosteluja, ja vasta rakennusvaiheessa tai remontissa oleville sivuille ulkoasuja tai koodeja!

Tule tutustumaan Lyraeen!

©2019 Freedom ⟡ - suntuubi.com